Opti Coat pro

Opti Coat Pro de beste keuze voor permanente lakbescherming

Opti-Coat Pro, de beste keuze voor permanente lakbescherming die de autolak over haar eigen levensduur heen kan beschermen. In tegenstelling tot andere behandelingen zoals een wax of sealent, zal Opti Coat Pro niet af te wassen zijn of gaan slijten. Het fungeert als een tweede, zeer harde, blanke laklaag die bescherming biedt tegen de invloeden van buitenaf.

Wat is Opti Coat Pro?

Opti-Coat Pro is een blanke coatinglaag vergelijkbaar met de blanke lak die al op uw voertuig aanwezig is. Opti Coat Pro is bedoeld als een permanente blanke coating ter bescherming van de onderlaag.

Opti Coat Pro kan worden toegepast op alle buitenoppervlakken. De coating fungeert als een extra barrière tussen de invloeden van buitenaf en de lak van uw voertuig. De lak behoudt zijn originele kleur en verontreinigingen worden geweerd, waardoor het oppervlak zijn nieuwstaat blijft behouden.

Hoe werkt de behandeling precies?

Voordat uw auto gecoat kan worden brengen wij de lak terug in de hoogst haalbare staat.
Dit doen wij door de auto eerst een intense reiniging te geven waarbij alle vervuiling verwijderd wordt. Daarna wordt alles in gereedheid gebracht voor het polijst proces, hoeveel polijst stappen hier nodig zijn is afhankelijk van de staat waarin de lak verkeerd. Als het gewenste of best haalbare resultaat is bereikt wordt een primer aangebracht die gaat zorgen voor de optimale verbinding tussen de lak en de Opti-Coat Pro. Vanaf dat moment is uw auto gereed voor het coating proces.

  • Deze behandeling behoeft geen jaarlijkse herapplicatie.
  • Op deze behandeling geven wij 5 jaar garantie

Voor meer Informatie, kunt u natuurlijk altijd Contact met ons opnemen.

Opticoat Pro  behandeling

Klein            Middelgroot    Groot
€795,00      €895,00           €995,00

Prijzen zijn exclusief BTW

Opti Coat Harderwijk - Opti Coat Pro+ - beschermd uw lak vd auto optimaal