Gloss Coat

Gloss-Coat Lakcoating

Gloss Coat lijkt erg op de lak die reeds op uw voertuig is aangebracht, met als belangrijk verschil dat het meer glans en hardheid geeft aan de lak op uw voertuig. Gloss-Coat creëert een eenvoudig te reinigen laag die superieur is aan elke wax of sealant door de lange standtijd die het met zich meebrengt. Gloss Coat zal twee tot drie jaar meegaan waarnaar een herapplicatie nodig zal zijn om de bescherming voort te zetten.

Gloss-Coat is samengesteld door de bekroonde Dr. David Ghodoussi en is ontworpen om autolak een onovertroffen bescherming te bieden tegen alle invloeden van buitenaf. Deze professionele coating beschermt de lak op de auto fantastisch tegen o.a. krassen, UV-licht, swirls, vuil, vogelpoep en voorkomt etsen die veelal wordt veroorzaakt door agressieve poetsproducten.

Kies voor onze Opti-Coat Pro of Opti-Coat Pro+ behandeling voor een permanente bescherming!

Hoe wordt Gloss-Coat voor de auto toegepast?

Voordat we kunnen beginnen met het aanbrengen van Gloss-Coat brengen wij de lak terug in de hoogst haalbare staat. Dit doen wij door de auto eerst een intense reiniging te geven waarbij alle vervuiling verwijderd wordt.

Daarna wordt alles in gereedheid gebracht voor het polijst proces, hoeveel polijst stappen hier nodig zijn is afhankelijk van de staat waarin de lak verkeerd. Als het gewenste of best haalbare resultaat is bereikt wordt het oppervlak vrij gemaakt van polijst residuen. Vanaf dat moment is uw auto gereed voor het aanbrengen van de Gloss Coating

Voor meer Informatie, kunt u natuurlijk altijd Contact met ons opnemen.

Gloss Coat Behandeling

Klein          Middelgroot    Groot
€495,00    €595,00          €695,00

Prijzen zijn exclusief BTW